Våra Tjänster

Vad vi erbjuder på Modran Auto

Motoroptimering

Vi på Modran AUTO AB jobbar med modern motorprogrammering till alla märken, och använder högteknologiska verktyg. När du lämnar in bilen hos oss för motoroptimering, får du en unik och skräddarsydd programvara. Vi skriver ut ett certifikat på din optimering som ger dig 5 års mjukvarugaranti.

Styling

Är tiden kommen för att ge bilen ett nytt utseende? Oavsett om det handlar om invändig eller utvändig styling så har vi många saker välja mellan. Kom in så hjälper vi att styla er bil utifrån era önskemål!

Ljudsystem

Bra ljud i bilen är ett måste, vi hjälper er med installation av ljudsystem i världsklass. Så att ni kan njuta av era favorithits ute på vägarna!

Belysning

Vi har kunskapen att montera extraljus, bilinredning och övrig fordonsbelysning på rätt sätt. Montering och installation görs på både personbilar och lätta transportbilar.

Service

Vi erbjuder alla våra kunder en förstklassig service. Vi hjälper er från start till slut för att ni ska bli helt nöjda. Om inte kunden är nöjd, är vårt jobb inte klart.

Felsökning

När du hör missljud, om elektroniken krånglar eller att bilen bara beter sig som den inte borde, då kan en felsökning vara den bästa investeringen för din bil. Kom in till oss på Modran Auto så hjälper vi er.

Reparation

Det är aldrig roligt när något går sönder. Behöver något lagas finns vi här på Modran Auto för att hjälpa er. Vänligen hör av er eller kom in till oss på Modran Auto så hjälper vi er.

Solfilm

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt. Med solfilm på rutorna blir resan behagligare. Vi på Modran Auto hjälper er gärna med installationen, så att ni kan njuta av att åka bil, även om det är varm ute.

Eftermarknad

Vi erbjuder ett brett sortiment av eftermarknadsdelar. Allt från prestanda, till styling, belysning och ljudsystem. Vad du än kan tänkas behöva för att göra din bil personlig och unik.

Däckhotell

Att förvara däck på däckhotell är ett smart och populärt alternativ till att förvara dem i bostaden eller i garaget. Du slipper ta med dig de gamla däcken hem efter att du bytt till vinter- eller sommardäck på verkstan och du kan vara trygg i att de förvaras under perfekta förhållanden. Vi på Modran Auto erbjuder ett däckhotell som säkerställer att era däck håller kvalitén även om de inte används.

H2E Carbon Cleaning

H2E Carbon Cleaning är en revolutionerande metod för att rengöra din motor invändigt utan att använda vätskor eller kemiska produkter som kan skada känsliga delar. Vi rengör med vätgas som äter upp, förbränner de kolavlagringar som ganska fort byggs upp i en motor, och på sikt blir det en negativ spiral. Påbyggnaden av kol resulterar i att motorns kompressionsförhållande ändras, vilket leder till att sämre förbränning och sotutveckling är ett faktum, vilken i sin tur täpper igen bl.a EGR-ventiler, insug osv.
Med H2e-maskinen matar vi din motor med exakt anpassad mängd vätgas som återställer motorn till ursprungsskick med lägre förbrukning, renare avgaser och full motorstyrka som resultat.

Blästring

Blästring är en form av rengöringsmetod som används för ytor som man vanligtvis inte når med andra verktyg. Kom in till oss på Modran Auto så hjälper vi er få er bil bli av med rost och andra orenheter, så att er bil kan se sprillans ny ut.

© 2023 Modran Auto. All rights reserved. Skapad av Webize.se